Четвъртфиналният мач за купата на България между „Дунав“ и „Левски“ на 15 декември /петък/ в Русе ще се играе от 16.30 часа. По първоначална програма двубоят трябваше да започне в 17.30, но двата клуба се споразумяха с БФС и фирмата, която държи телевизионните права, за изместването му с час по-рано. 
Билетите за последния двубой през годината са в продажба от днес. И нещо наистина ново - те ще струват само 5 лева! Досега на Градския се влизаше срещу 8, а и понякога - срещу 10 лева. Целта е ясна, а политиката най-сетне правилна - на стадиона да дойдат колкото се може повече зрители. А и икономическата логика е категорична - едно е на стадиона да дойдат 5000 зрители срещу 5, друго - да са 1000 срещу 8 лева!
Предварителната продажба на билетите върви в магазин „Спортлик“ на бул. „Цар Фердинанд“ и офисите на „Нетуоркс“. Талоните в петък ще са на разположение само на касите на Градския стадион. Те ще отворят в 14 часа. Първите зрители ще могат да влязат на стадиона в 15 часа.  
Двата тима няма да излязат на терена с кой днае колко добро настроение. „Дунав“ направи 2:2 в последния си шампионатен мач срещу „Локомотив“ /Пд/, а „Левски“ завърши 1:1 след слаба игра срещу „Славия“. Този турнир, поне за „сините“ от София, се очертава като последна възможност да спечелят някакъв трофей през последните години. „Дунав“ обаче има шанс, тъй като двубоят ще е елиминация в един мач. В него всичко може да са случи. Столичани са разколебани, а русенци няма какво да губят. Отборът, който победи, ще се класира за полуфиналите. 
Другите четвъртфинални двойки: 12 декември, 17.30 - „Ботев“ /Пловдив/-“Литекс“, 13 декември, 17.30 - „Етър“-“Славия“, 14 декември, 17.30 - ЦСКА-“Лудогорец“.