На 14 декември любителите на виртуозната филмова музика ще имат възможността да се насладят на една специална "Вечер с музиката на Джон Уилямс" от 19:00 часа в зала „България“.

По време на концерта ще прозчуват впечатляващите теми от филмите “Междузвездни войни”, “Индиана Джоунс”, “Хари Потър”, “Джурасик парк”, “Сам вкъщи”, “Супермен” и “Извънземното” с диригент Найден Тодоров заедно с оркестъра и хора на Софийска филхармония.

Джон Уилямс е сред най-известните, награждавани и успешни композитори на нашето време с над 40 номинации и 5 награди “Оскар”. Едва ли има дете или възрастен почитател на филмовата музика, който не би искал да чуе на живо шедьоврите на Джон Уилямс, при това в изпълнени от симфоничен оркестър.

От "Монте мюзик" напомнят на всички притежатели на билети за концерта на Томас Хемпсън, който се премести на 16 май догодина, че могат да присъстват на събитието "Вечер с музиката на Джон Уилямс” на символичната цена от 5 лв. За да се възползват от намалението зрителите е необходимо да покажат своя билет на касата.