Петокласникът Димитър Димитров от училище „Васил Левски“, който е с вроден дефект в ръчичките, пребори себе си и се яви на коледно състезание по информационни технологии. В рамките на час упоритото и всеотдайно дете нарисува коледна картичка на графичния редактор Paint и спечели пето място в конкурса, който се проведе миналата седмица в Русенския университет. 
Митко за първи път участва в каквото и да е състезание, като показа, че няма невъзможни неща, каза класният ръководител и учител по информационни технологии Мария Спасова. 
Още един възпитаник на училище „Васил Левски“ се яви на състезанието, но във втората възрастова група - от 5 до 8 клас. Осмокласникът Лъчезар Бонев представи презентация на PowerPoint и спечели шестото място. 
Много мои ученици се явяват по конкурси и състезания, като много се радвам за всяка една победа, защото тя е изстрадана посвоему, сподели учителката Мария Спасова.
Награждаването на победителите в коледното състезание по информационни технологии ще е на 18 декември в библиотеката, като Димитър и Лъчезар ще бъдат отличени с грамоти.