Дисциплинарната комисия към БФС отбеляза тревожно слаба седмица по отношение на постъпленията от глоби след мачовете от 19-ия кръг в Първа лига. Представете си само - общата сума от санкциите е само 750 лева. При 7500 през миналата!
Друго е да удариш в кочана едни 1000, 2000, 3000 лева и да шамаросаш само „Дунав“ с 3800 лева /с ДДС/ за пушилката на мача срещу „Етър“ във Велико Търново. Да не говорим за ЦСКА и „Локо“ /Пд/, които изгоряха преди време с по 14 бона за безобразията на „Лаута“.
А сега какво - тишина на „Витоша“-ЦСКА, мир и любов и по другите стадиони. Само някакви димки! Вярно, „бистришките тигри“ нямат публика, но все пак нещо не е както трябва. 
В БФС трябва да се замислят сериозно и да разширят дисциплинарния правилник. Защо няма глоби за пушене на стадионите? Редно ли е зрителите да чоплят семки? А да псуват играчите - свои и чужди? Освен това защо няма санкции за клуб с малко публика? По този параграф трябва да се сложи квота - без по-малко от 3000 зрители например мачът да не почва! И кочанът да се пълни отгоре до долу.  
А и се задава време за конгрес и избор на президент на БФС. Доста пари ще са нужни за организацията му. с едни 750 лева на седмица от димки работата не отива към добро.