Приказни събития радват децата в четири болници в страната и помагат на малчуганите и техните родители да преодолеят стреса от болничната обстановка чрез пеене, рисуване, музика и театър. В инициативата участва и русенският автор Илия Деведжиев, който подпомага децата в забавното измисляне на детски приказки заедно с музикантите Вики от „Мастило“, Тони, Михаела Филева и Вензи. 
Благодарение на общата кауза на две от най-големите национални детски социални инициативи в България - „Маргаритка“ и „Приказки без край“, освен с добре познатите песнички на Маргаритка децата се забавляват и с 6 аудио приказки. Три от тях са специално написани за проекта от Деведжиев, а всички са озвучени от актьорите Теодора Духовникова, Захари Бахаров и Христо Мутафчиев. Всяко дете получава като подарък специалното издание на компакт диск „Маргаритка“ и „Приказки без край“ с личен автограф от звездите. Приходите от продажбата на дисковете от специалното издание с песнички и приказки пък ще се инвестират в построяването на следващата иновативна музикална площадка в България. 
„Приказки без край“ е доброволно начинание, в което се включват известни личности и добри хора с вярата, че усмивката не просто носи настроение, но и помага за преодоляване на трудностите. „Маргаритка“ пък е проект за децата с любов към музиката, изкуството и чистите детски усмивки, а негови основатели са Вики от „Мастило“ и Яна Липованска.