Волейболистите на „Дунав“ приключиха редовния сезон в първенството на Висшата лига /група „Б“/ с шеста победа в шестия си мач. На терена в Пловдив състезателите на треньора Петър Шопов разгромиха местния „Строител“ с 3:0. Отделните части завършиха на 15, 19 и 9 точки, а двубоят мина за точно час игрово време. 
Освен че ще зимуват на върха пред отбора на „Дея Спорт“ /Бургас/, който почиваше в този кръг, за отбелязване е, че подкрепяните от „Монтюпе“ русенски волейболисти не загубиха нито един гейм. По-трудното за тях очевидно ще е след края на редовния пълен сезон в края на пролетта, когато ще се играят плейофите за влизане в Суперлигата. Ясно е отсега е, че те ше завършат първи в група „Б“.
В другите два мача от този кръг „Черноморец“ /Бяла/ победи „Попово“ с 3:0, а „Раковски“ /Севлиево/ изненада с 3:1 гостите си от „Виктория“ /Пловдив/.
 А пред русенския отбор се задава още един мач. Както първи писа „Утро“, отборът ще бъде домакин на 2 декември в среща от турнира за купата на България. Двубоят срещу „Звездец“ /Горна Малина/ ще се играе от 17 часа в зала „Дунав“. на този етап от турнира се играе по системата с директна елиминация.  
„Дунав“: Здравко Живков, Калоян Канев, Костадин Стойков, Стоян Вуджев, Милен Минчев, Владимир Христов, Симеон Добрев /Ангел Павлов, Иван Иванов, Милен Стоянов/.