Грамадна опашка описа обширен полукръг на втория етаж в Мол Русе вчера следобед, когато беше обявена срещата с певеца Криско по повод неговата книга „Пътят нагоре“. Да получат автограф и да се снимат с любимия си изпълнител, за някои дори идол, бяха дошли главно момичета и момчета на 10-12 години. Но не липсваха и мънички деца - четири-петгодишни, които плахо заставаха пред любимия си певец, за да си направят снимка за спомен. Някои фенове бяха дошли с родителите си, впрочем, имаше и бебета, за които майките също толкова трепетно обясняваха на Криско, че това са най-невръстните му фенове. Не липсваха и 12-13-годишни момчета, целият вид на които говореше, че книгата, която си бяха купили, е една от първите такива покупки в живота им.
Докато опашката за автографи и снимки помръдваше и умножаваше броя на щастливите притежатели на подпис на певеца, стана ясно, че Русе е градът, в който интересът към тази среща и към книгата е най-голям. Подобна е била и картината в събота във Варна.  
В София хората бяха по-малко, може би защото там все пак шансовете да срещнеш своя идол на улицата са по-големи, обясниха организаторите на „книжното“ турне.
Самият Криско оценява много силно тези срещи с почитатели.
Срещата на живо и на светло е доста по-различна и някак по-истинска от общуването с феновете в клуб или на концерт, каза Криско, който беше запазил стотици специални усмивки - по една за всеки свой фен, с когото се снимаше пред книжарница „Сиела“.