Волейболистите на „Дунав“ ще играят мача си от турнира за купата на България срещу „Звездец“ /Горна Малина/ в залата на комплекса в „Здравец“, научи репортер на „Утро“ при посещението си на вчерашната сутрешна тренировка на отбора. Този двубой е на 2 декември от 17 часа. По принцип тимът играе двубоите си за първенство на Висшата лига под покрива на „Булстрад Арена“. На този етап от турнира се играе по един мач, така че победа на дунавци срещу „Звездец“ ще означава, че прескачат в следващата фаза на състезанието. 
Вчерашното занимание премина в отлично настроение. И няма как да е иначе, след като отборът записа 5 победи в първите си 5 мача. Участие в тренировката взе и помощник наставникът Красимир Миронов, който бе разпределител за една от шестиците в двустранната игра.
В следващия си шампионатен мач тази събота „Дунав“ ще гостува на „Строител“ /Пловдив/. Двата отбора се срещнаха вече на предсезонен приятелски турнир в Града на тепетата. Тогава русенските волейболисти записаха победа с 3:1, а впоследствие и спечелиха турнира с успехи още срещу „Виктория“ /Пд/ и „Дея Спорт“ /Бс/.