Шуменският съдия Станислав Тодоров ще ръководи мача в неделя между отборите на „Дунав“ и „Черно море“ в Русе. Помощници на Тодоров по тъчовете ще са Георги Дойнов и Мартин Димитров. Зад вратите ще действат Петър Костадинов и Петър Григоров. Съдийски наблюдател ще е бившият международен рефер от Велико Търново Веселин Богданов. 
Станислав Тодоров е може би единственият топсъдия без гафове от началото на сезона. Шуменецът, дълги години номер 1 в ранглистата на реферите у нас, ръководи мачовете спокойно и авторитетно. Затова и мнозина са изненадани, че неговото име фигура вече под 4 в листата на най-добрите съдии в България. И се чудят дали обяснението е, че няма татко, който да е дясна ръка на шефа на БФС Борислав Михайлов.
Първият мач между „Черно море“  „Дунав“ през този сезон на 28 юли във Варна завърши с победа за „моряците“ от 1:0. Те взеха трите точки с много щастлив гол на Хасани в 65-и минута. Мароканецът стреля от малък ъгъл, топката рикошира от тялото на защитник и изненада вратаря Станислав Антонов. По-рано дунавци можеха да поведат, но Мартин Костадинов спря в последния момент излезлия на чиста позиция Бранимир Костадинов. При 0:1 пък Юлиан Ненов получи топката на чисто пред варненския вратар, но шутът му от буквално няколко метра прати топката в дясната греда.
Двубоят на Градския стадион тази неделя ще е от 12.30 часа. 
Кръгът започва днес с мача „Славия“-“Септември“. Ето и останалите двубои: утре - „Пирин“-“Берое“, ЦСКА-“Ботев“ /Пловдив/, „Локомотив“ /Пловдив/-“Лудогорец/, в неделя - „Витоша“-“Левски“, понеделник /20 ноември/ - „Верея“-“Етър“.