15-годишният Иван Банчев и 12-годишната Никол Георгиева от клуб „Джамбо“ /Русе/ се представиха зашеметяващо на международния турнир по стрелба с лък за мъже и жени в Букурещ. Банчев стана шампион при мъжете в олимпийския стил, а Георгиева завърши втора при дамите.
Никол даде осми резултат в първия квалификационен ден, когато мъжете и жените стреляха наравно за общо пределиминационно класиране. Участието й в елиминациите бе повече впечатляващо. Никол победи опитния румънец Александър Скутару, а после загуби само с точка от друг румънски национал - Дан Попеску. Те постигнаха равен резултат в редовните стрелби, но Попеску записа в баража 9 точки, а Никол - 8. Така русенката се нареди на шесто място в общото класиране /мъже и жени/ и на второ при дамите.  
Банчев излезе от квалификациите с първи резултат, следван веднага от съотборника си Мирослав Мирчев. Той нямаше никакви проблеми и в елиминациите, където бе повече от убедителен. 
Румънецът Овидиу Акхиле, който се състезава от няколко години за клуб „Джамбо“, бе най-добър при мъжете в дисциплината компаунд. Акхиле бе най-точен и в квалификациите, и по пътя към титлата. Неговият клубен съотборник Виктор Петров завърши на второ място.
Водач на стрелците от „Джамбо“ в Букурещ бе треньорът Йордан Джамбазов.