Щом имам разрешение за магазин, би следвало общината да ми съдейства, а тя ме убива. Фирмата ми е с 26-годишна история, а от лятото служителите на КООРС постоянно тероризират мен и клиентите ми. Всяка седмица има по един-два фиша. С тези думи ни посрещна собственикът на магазин на ул. „Мария Луиза“ Георги Цветков, който се възмущава от непрестанните фишове, които служители на КООРС издават заради неправилно паркиране по еднопосочната улица „Мария Луиза“. След решение на комисията по организация и безопасност на движението през август на улицата е поставен знак за забранено паркиране и отляво, и отдясно, а причината са честите инциденти на кръстовището между „Видин“ и „Мария Луиза“. 
Няма оправия, клиентите ми вече бягат, отдръпнаха се заради фишовете. На 26 август клиент спря пред магазина, за да си купи печка, и докато оправим документите, вече му бяха написали фиш. Давам хляб на четири човека, а ми пречат на работата, жалва се Цветков. Той е избрал по нетрадиционен начин да изрази мнението си, като е разлепил плакати по витрините на магазина си: „Протест КООРС Не ми убивайте бизнеса!!!“ Мъжът, който също вече се е сдобил с фиш от 20 лева за неправилно паркиране, докато зареждал със стока магазина, настоява знакът за забранено паркиране от дясната страна на ул. „Мария Луиза“ да бъде премахнат. Той е подал и жалба в общината, която предстои да бъде разгледана. Всяка власт е дадена отгоре, не се ли изпълнява правилно, тя се отнема, казва още собственикът на магазина. 
Шефът на специализираното звено КООРС Светлозар Ненов обясни, че жалбата трябва да бъде разгледана в Комисията по организация и безопасност на движението и да се прецени дали забраната за паркиране да бъде отменена. Според него протестът на мъжа не трябва да е срещу служителите на КООРС, които изпълняват разпоредбите и изискванията на общинските наредби и закона за движение по пътищата. Освен това те са били обиждани и заплашвани с пистолет от собственика на магазина и са пуснали жалба в полицията и прокуратурата. По нея вече е започнала проверка.