Сашка Васева изумява всички във VIP Brother със своя апетит, като надгражда порциите на всяко ядене, а често си хапва и допълнително. "Като ям вкусни неща ми става хубаво на душата, а шеф Петров готви невероятно", призна дупнишката Мадона.

Нейната лакомия обаче се отрази безпристрастно на кантара, който закова близо до 70-те килограма. Сашка отчете, че за малко повече от месец в шоуто тя е качила 8 килограма. И се зарече да мине на диета и да ги свали. Във въображаемата й диета влиза едно яйце и ястия с въглехидрати. С нейният апетит това обаче няма да бъде никак лесно.

Може да й помогне новата седмична мисия, в която участниците влязоха в образите на анимационни герои, а на нея се падна да бъде медената питка. Тя се оправда, че заради клаустрофобията си няма как да влезе в костюма, но пък ще го носи на гръб. Видимо той не е от най-леките, но пък ще й помогне в мисията да свали тегло. Алфредо и Марги Хранова получиха подобна мисия - да ограничат яденето на Сашка и тя да свали 5 кг.

Мегз пък трябва да го играе катерицата от "Ледената епоха", но тя за пореден път отказа да носи костюма през цялото време. Това доведе до нови санкции, а впоследствие и до нестандартно решение на Биг Брадър. Той взе всички вещи на дизайнерката, включително и гримовете й, и обяви, че вече не съществува за шоуто и няма да участва в никакви мисии.

Тя пък изпадна в тежко състояние и дори в шоуто влязоха лекари, за да я прегледат дали има нужда от хоспитализация. В крайна сметка Миглена се върна при осъаналите съквартиранти и ще трябва да се примири с ролята си на фантом в шоуто.