И тази година Хелоуин в Мол Русе ще е различен! Посетителите на търговския център ще могат да се включат в различните и атрактивни игри и приключения на последния етаж.
Още в 10 часа ще бъде открито първото официално Сборище на вещици, чудовища и други страшни герои. Там всеки ще може да покаже най-страшния си номер на главната вещица и да получи лакомство.
Празникът ще продължи с куклен театър за най-малките, а защо не и за големите, с постановката „Трите прасенца“ на русенския куклен театър, която ще започне точно в 11 часа.
Три часа по-късно, в 14 часа, се очаква специален ловец в Сборището - той ще хваща с фотоапарата си всички там и ще ги освобождава едва когато им даде снимката. А за да направят задачата му по-трудна майстори на страшния грим ще помогнат на всички желаещи да променят лицата си.
Начинаещите и напреднали магьосници ще могат да се включат в специалните магически уроци. Часовете по укротяване на паяци, съживяване на балонени призраци и разпенване на тиква започват в 15 часа.
Денят ще завърши със специални гости - гигантски ангели със сребърни криле, които си търсят нови приятели в Русе. Те ще са с нас само един час - от 18 до 19 часа, затова побързайте да се запознаете с тях, а защо не и да си направите снимка за спомен.
Но какъв празник би бил ако няма бонбони! Точно затова в 13.30 часа и в 17 часа в мола ще полетят омагьосани бонбони, които празнуващите хелоуинци трябва да освободят от огромната пинята.
Не забравяйте да се включите и във Фейсбук играта на Мол Русе и да спечелите билети за кино. Достатъчно е на 31 октомври да се снимате в Сборището на вещици, таласъми и други страшни герои и да ни изпратите снимката на e-mail: [email protected] до 5 ноември. Всички снимки ще бъдат качени в албум във Фейсбук и ще могат да събират харесвания до 12 ноември. Победителите ще бъдат обявени на 13 ноември на страницата на Мол Русе в социалната мрежа. Пълните правила на играта можете да видите на www.mallrousse.bg.
Входът е свободен, заповядайте, канят организаторите.