Измамник с богат опит ще прекъсне поне временно кариерата си след два удара, за които вече има присъда.
На 14 август 2015 година силистренецът Стоян М. успял да убеди Йордан К. от Русе, че ще му осигури 100 литра нафта за 160 лева. Добрата цена съблазнила купувача и той дори броил парите предварително. Почакал за горивото два дни и след като решил да попита по телефона какво става с доставката, отсреща го залели псувни и закани за убийство, а на другия ден намерил колата си с две нарязани гуми. 
Потърпевшият подал сигнал в Първо РУ, където вече било постъпило оплакване и от собствениците на хостел „Русчук“ на ул.“Княжеска“ 6, че пак на 14 август мъж им предложил саниране на фасадата за 3000 лева и поискал 190 лева за кварцов пясък. Цената била изгодна и уговорката била направена, но минали два дни и „майсторът“ не се появил. Тогава собственикът на хостела му се обадил и го заплашил, че ще се обади в полицията, но и той получил закана за убийство.
По двата сигнала е започнало издирване и Стоян бил арестуван и вкаран в затвора, тъй като имал условна присъда пак за измама. В петък състав на Районния съд наложи на безскрупулния силистренец затвор по всички обвинения, но след групиране постанови най-тежкото, а именно шест години зад решетките при строг режим. Решението може да се обжалва пред Окръжния съд.