Нападателят на „Дунав“ Мирослав Будинов бе крайно разочарован от поражението от Славия с 0:3 и заяви пред камерите, че отборът вече е ударил дъното.
„Не знам какво да кажа. Заслужено загубихме. Това е най-слабият ни мач от началото на годината. Играхме слабо, наистина слабо. Това 3:0 е най-малкото, с което се отървахме. Трябва да се направи нещо, но не виждам какво. Не успяхме да надградим над този отбор, който имахме миналата година. Сегашният отбор е една идея по-слаб“.
„В предишните мачове не играехме лошо, но днес ударихме дъното. Всички сме виновни - футболисти, треньори, ръководители. Трябва всички заедно да излезем от тази ситуация. Надявам се в следващия мач да се получи добър за нас резултат“.
„Може би ако бях успял да реализирам за 1:1, нещата щяха да се развият и по друг начин. Това е положението. Мачът свърши. Няма кой да ни помогне и сами трябва да излезем от положението. Имаме добри футболисти и се надявам, че ще се справим“ каза Будинов, след което отново коментира лошите условия за подготовка на тима.
„Условията, при които тренираме, са по-лоши от миналата година. Не че миналата година са били добре. Сега тренираме, когато имаме възможност, малки вратички, защото теренът е малко по-твърд от тук, където сме в момента“, каза нападателят на „Дунав“, посочвайки асфалта пред Националния стадион „Васил Левски“.