Вълнуваща вечер с най-големите хитове на символа на българския рок FSB очаква многобройните фенове в „Арена Армеец” днес.

По време на юбилейния концерт на култовата формация ще прозвучат класики, като “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук” и още много други.

Повече от впечатляваща обещава да бъде и сцената, на която ще излязат легендите Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев. Мащабна конструкция с над 300 осветителни тела, високотехнологични LED екрани и огромен подиум са само част от уникалната продукция. За първи път ще бъде използвана иновативна мултимедия, която ще осигури визуализация от най-висок ниво за феновете на страхотното шоу.

За да подарят на феновете си в най-голямата зала в София незабравимо и единствено по рода си преживяване, музикантите обявиха, че концертът няма да бъде заснет и излъчен в ТВ ефир. Така магията на една от най-добрите български групи ще остане споделена само с присъстващите в залата.

Епичният концерт на FSB е с начален час 20:00, a входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени точно в 18:00.

Билетите за събитието все още могат да бъдат намерени на цени от 30 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор e Moko Solution.