Станислав Антонов - спаси без проблеми единствения удар към вратата си. 
Андреас Васев - беше много активен и на практика игра като халф-крило. Направи приличен мач.  
Петър Патев - справи се с малкото работа пред себе си. 
Михаил Милчев - казали сме го и преди - играта в градивен план не е неговият футбол. Понякога се чудеше как точно да изнесе топката и правеше най-лесното - или я подаваше по ширина, или я засилваше с центрирания. На два пъти пробва далечни, но разочароващо разцентровани изстрели.
Олексий Ларин - играта му бе почти копие на показаното от Патев. 
Диян Димов - не му спореше в конструктивен план. Личи си, че е притеснен, а един капитан трябва да се държи най-нахакано от всички. Иначе даде обичайната борба в средата на терена. 
Юлиан Ненов - по правило активен, но неефективен. И не е за първи път. Остана на терена цял мач, а можеше да е един от сменените.  
Божидар Васев - това момче играе добър, смислен, опростен футбол. Има хубав пас, не се свени да помага в защита, притежава и качества на конструктор. 
Мирослав Будинов - когато не върви, всички почват да го търсят стихийно с високи топки и той скача ли, скача... Да, отклонява добри пасове към хората в атака, но губи много сили с това вечно боричкане във въздуха. Освен това гони за всяка топка в дефанзивен план. 
Бранимир Костадинов - и той игра по модела на Юлиан Ненов, въпреки че въобще не бе по-слаб от съотборника си на другия фланг. 
Резервите
Димитър Георгиев - като че ли заслужава повечко минутки за игра. 
Карлос Едуардо - бразилецът дебютира пред русенска публика с хубав поглед върху играта. Не направи нещо блясково, но бразилският му маниер при задържане и отиграване на топката бе очевиден. Когато сбърка на два-три пъти, се видя, че линейната бързина не е сякаш негово силно оръжие. 
Бирсент Карагарен - определено раздвижи атаката и внесе свежест по левия флант. И той обаче се увлече по центрирания. Можеше да вкара и гол, но топката попадна в обсега на Макенджиев.