Часове наред огромна опашка от тийнейджъри се извиваше по улица „Константин Иречек“, като до обед преливаше през „Александровска“ към „Славянска“. Пред централния магазин на „Офис 1“ пространството пред входа беше преградено с ленти, охранители следяха зорко да няма бутаница и пререждане на опашката. Множество майки нетърпеливо бяха превзели тротоарите, докато изчакваха рожбите си, а други пък се редяха заедно с тях на опашката. А в моментите, когато там се надигаха скандирания „Стан и Стефи“, въодушевени майки се включваха заедно с децата. 
Опашката напомняше за купонните времена на Луканов и голямото нямане при Виденов, когато майките и бащите на днешните деца са били деца, но за разлика от тогава сега се чакаше не пред хлебарници и млекарници, а пред книжарница.
Минувачи се питаха какво ли е това, което е в състояние да накара десетинагодишни момичета и момчета да висят с часове на опашка. И не можеха да стигнат до отговора. 
А той беше изписан на витрината на „Офис 1“: вътре беше влогърът Стан - личност, изключително популярна сред съвременните тийнейджъри със своите видеопослания, в които дава съвети за всички случаи от живота. Русе се оказа част от есенното турне на 24-годишната тийн звезда и приятелката му и помощничка Стефи, по време на което Станислав Койчев, както е истинското му име,  представя и новото си авторско издание: „ОрганайзерЪт“. Това всъщност е бележник, в който има място за записки, но има също „лично изпробвани от Стан съвети за лесно и ефективно справяне с учебния материал“, както гласи рекламата. В него са събрани граматически правила, формули по математика, информация по география, както и 20 съвета за това как да си успешен в училище, също изпробвани лично от автора. 
Младежът, сдобил се с ултрапопулярност сред хлапетата и превърнал се в техен гуру, е от Пловдив. Завършил е Националната търговска гимназия в града, а след това и мениджмънт в университет в Сиатъл. Определя се като „крайно откровен перфекционист и човек на полярните емоции, споделя, че от малък винаги е искал да въздейства на хората с това, което прави“. Така се ражда и идеята му да прави забавни видеа в интернет, по които съвременното поколение полудява. В момента влогърът имал над 170 000 последователи, а месечно видеата му се гледат над 1 милион пъти. 
„ОрганайзерЪт“ вчера се харчеше по 12.99 лева, феновете си купуваха и тетрадки, на които пишеше името му - по 1.99 всяка. Романът му „Невидим“ струва 14.90. За снимка с видео-гуруто всяко от хлапетата плащаше по 2 лева. Автографът беше бонус - без пари.
Сега пак е добре - миналата година, като си представяше първата книга в някаква книжарница, валеше дъжд и децата часове наред стояха мокри, докато влязат за автограф, коментираха майки.