Представителството на „Хюндай“ в Русе вече може да се похвали с наелектризиращия модел на марката „Йоник“. Автомобилът, който още при представянето си през миналата година привлече вниманието заради репутацията на корейците като постоянно прогресиращи производители. Оттогава ласкавите оценки за „Йоник“ не спират, а експертите отчитат, че „Хюндай“ е постигнал целта си посредством нови иновативни технологии и разширяване на продуктовата гама да подкрепи по-нататъшния ръст на продажбите в Европа.
„Йоник“ има три разновидности - хибридна, плъг-ин хибрид и изцяло електрическа. И трите имат своите предимства и особености, които стават техни плюсове при внимателно подбиране според нуждите на купувача. Автомобилите не атакуват с ниски цени, това отдавна не е характерно за корейците, а с най-силните си качества - ориентирани към бъдещето инженерни разработки и предлагането на здрави и надеждни автомобили. 
Струва ли си да се купи „Йоник“. На това всеки сам трябва да си отговори, а сега „Хюндай“ улеснява хората от Русе и съседните региони с предоставянето на възможността за запознанство на живо с модела.