Любител на агнешко печено отива в затвора за 2 години и два месеца, реши Районният съд. Н.Н. бил многократно осъждан за различни престъпления, но най-много сред тях били кражбите. Въпреки че излязъл от затвора за последно на 30 август 2016 г., той не изневерявал дълго на себе си. 
Хванал се заедно с майка си да работи по двора на съгражданин от Ветово, който отглеждал овце и кози. Харесал си едно агънце и в нощта на 7 срещу 8 март тази година се промъкнал в кошарата и задигнал животинчето. 
Занесъл го на свой приятел със заръка да го заколи, като за всеки случай го излъгал, че е купил гадинката от собственика й. Агънцето бързо-бързо се озовало в пещта, а Н.Н. постъпил алтруистично, като поканил и трети техен познат да си хапне от благото месце. 
Собственикът на агнето обаче още на сутринта установил липсата и подал оплакване в полицията. Разследващите не се затруднили да стигнат до Н.Н. Той си признал всичко, като поискал делото да се гледа по съкратената процедура. Но въпреки това ще лежи по-дълго в затвора, защото се оказало, че малко след кражбата е осъден за друго престъпление и за него получил 2 години и 2 месеца наказание, а за задигнатото агне - 1 година и 4 месеца. Съдът групирал наказанията и му наложил само по-тежкото от двете. Н.Н. ще го търпи при първоначален строг режим. Освен това трябва да даде и 100 лева на собственика на агнето, който завел граждански иск. Н.Н. ще плаща и разноските по делото и така черпнята с агнешко месце ще му излезе доста солена.