Вече имате нов дом в Русе и е време да го обзаведете. Освен мебелите, имате нужда и от някои други неща. Ето един пример – представете си, че се събуждате една сутрин, а във Вашия дом няма нито едно огледало. Да, честно казано, това е огромно неудобство. Винаги имаме нужда от огледало. И нещо любопитно - на огледалата от стари времена са приписвани мистични свойства, смята се, че то има способност да предсказва бъдещето. Но от психологическа гледна точка, всичко е много по-лесно. Виждате отражението си в огледалото и оценявате външния си вид.

Малко история!

Преди столетия огледалото е било истински лукс, който само богатите хора са имали. То е било белег за лукс и много пари. Днес всеки може да си купи огледало, но размерът, моделът, декоративният дизайн - всички тези неща зависят както от бюджета, така и от особеностите на новия  Ви дом. Независимо от стила и обзавеждането, в коридора винаги трябва да има огледало. Дори в малките апартаменти, където пространството е малко. Просто последен поглед преди да излезете. Огледало в цял ръст - това е идеална възможност за коридора, ако има достатъчно място за него. Нека да е с дървена рамка в тона на мебелите.

И още къде да сложим огледало?

В спалнята - нека има голям гардероб с огледални врати - така ще има място за както за дрехи, така и за увеличаване на визуалното пространство. Огледалото в спалнята много хора считат за необходимата част от интериора. За банята трябва да е съобразено с по-малкото пространство. Край него се поставят рафтове или мини секции, които могат да съхраняват козметика и четки за зъби. Тук едно красиво огледало с фоново осветление ще изглежда страхотно. Има специални огледала за баня, които са с хромирани покрития - те са специално проектирани за банята, повърхността им е специална против високата влажност. Нека това в банята да е двустранно, една от страните да е с увеличение, което е много удобно за поставяне на грим, за бръснене и други козметични процедури. Красиво проектираните, стилизирани огледала са чудесна идея за интериора на нашата всекидневна.  Увеличете визуалното пространство, добавете светлина, създайте своя тенденция в своя нов дом в Русе.