Ежедневно сме подложени на неприятни миризми и сме принудени да гледаме струпани строителни отпадъци и всевъзможни боклуци в двора на съседния имот на улица „Чавдар Войвода“ 3. Наред с това на терена срещу балконите на жилищната ни кооперация има и стара тоалетна. Това са изключително нехигиенични условия, има и опасност от разнасяне на зарази, оплакаха се в „Утро“ живеещи в района зад Халите.
Те са притеснени, че бунището се разраства, а точно под жилищната кооперация, която е в съседство с частния имот, има и два лекарски кабинета.
Тук постоянно има хора и малки деца и се страхуваме да не плъзнат болести. Миризмите са ужасни и са особено непоносими в жегите, коментираха още хората в района. 
Проверка на място показа, че наистина част от апартаментите в жилищната кооперация на „Чавдар Войвода“ 3 са с гледка към натрупани строителни боклуци. Те са в частен имот, който е заграден с ламарина и телена ограда. Има избуяла трева и стара постройка, а около нея са нахвърляни тухли и отпадъци, които никак не се вписват в атмосферата в тихия квартал.
Тъй като хората не са подали сигнал до общината, „Утро“ отправи жалбата им до зам.-кмета Наталия Кръстева, която веднага се ангажира с проблема. Тя незабавно изпрати екип, който извърши проверка на място и още днес ще бъде направено предписание на собственика на имота, който е отговорен за почистването му. Миналата година отново след извършен оглед и констатации, са дадени предписания на собственика и той е почистил терена.