Състезателят на „Джамбо“ /Русе/ Мирослав Мирчев спечели вицешампионската титла на държавното първенство по стрелба с лък за мъже и жени на открито. Мирослав постигна първи резултат в квалификациите на дисциплината рекърв, после елиминира всичките си съперници, но на финала загуби от русенеца Явор Христов. Явор се състезава от няколко сезона за силистренския клуб „Динамикс“. 
Старши треньорът на „Джамбо“ Йордан Джамбазов даде трето постижение в квалификациите, след което се класира на пето място.   
Виктор Петров направи най-много точки на компаунд по време на квалификационните стрелби. Той стигна безпроблемно до финала, където успя да победи състезателя на разградския „Йотов Арчери“ Добромир Вучков.  
Лилия Божанова /рекърв/ завоюва бронзов медал след втори резултат в квалификациите. Тя надделя в малкия финал срещу Нина Великова от „Робин Худ“. Малвина Цолова /компаунд/ спечели сребърно отличие.
Тимът на „Джамбо“ на рекърв с Мирчев, Йордан Джамбазов и Владимир Дамянов стана отборен шампион. Съставът с Виктор Петров, Ивайло Иванов и Петко Бойчев се класира трети на компаунд. 
Смесените тандеми Мирослав Мирчев - Лилия Божанова и Виктор Петров - Малвина Цолова превзеха първите места съответно на рекърв и компаунд.