Още едно ново попълнение се включи в тренировките на волейболния „Дунав“. Това е Здравко Каменов, който никога не е играл в България и цялата му кариера дотук е преминала в испански отбори. Каменов направи най-силните си мачове за тима на „УБЕ Л`Ия Грау“ /Кастельон/. Става въпрос за отбор от испанската Суперлига. Каменов е разпределител. Вчера той влезе във фитнеса с новите си съотборници. 
Днес в Русе трябва да пристигне Костадин Стойков, волейболист с изключителен опит. На 7 декември той ще навърши 40 години, но според запознати продължава да е в много добра форма. Може би той е вторият най-възрастен действащ български волейболист след Ивайло Стефанов от ЦСКА, който е на 44 години!
Стойков е висок 199 сантиметра при тегло от 85 килограма. Бил е волейболист на „Левски“, „Нова“ /Новокуйбишевск, Русия/, „Пирин“ /Разлог/, „Томис“ /Констанца, Румъния/, КВК „Габрово“ и „Добруджа“, „Монтана“. Има мачове и като национален състезател. 
Да припомним, че по-рано към „Дунав“ се присъединиха волейболистите на „Доростол“ /Силистра/ Милен Минчев и Калоян Кънев.
На първо време новият старши треньор на отбора Петър Шопов ще работи с отбора за базовата му физическка подготовка. По-късно пред дунавци се задава участие в два приятелски турнира.
Повече около ВК „Дунав“ ще се научи на 12 септември, когато клубното ръководство ще представи новия си спонсор.