Шест години затвор при първоначален строг режим е присъдата на рецидивиста С.С.А. от Средна кула, който в нощта срещу 9 декември миналата година изнасилил брутално колежка на майка си. 
Престъпникът без дори начално образование се подготвил предварително - нахлупил маска с прорези на очите, взел нож и се отправил към къщата на самотно живеещата жена. Щом влязъл в дома й, обиколил стаите и когато я открил, я заплашил с ножа и за да подчертае, че не се шегува, дори я наранил. След това започнали гаврите. Не помогнали нито плачът на шокираната жена, нито молбите й да я остави на мира, защото е болна. Ужасът приключил, едва когато жертвата наистина стигнала края на силите си и се почувствала много зле. За да е сигурен, че престъплението му ще остане ненаказано, насилникът я заплашил с убийство, ако съобщи в полицията за станалото. 
Пострадалата жена обаче подала жалба и посочила мъчителя си, когото познала по гласа и по фигурата. След като бил заловен, извергът подробно разказал пред полицаите какво и как е извършил, което не му попречило в съда да отрече престъплението и даже да заяви, че самият той бил станал обект на сексуални щения и нежелани докосвания от страна на жертвата. 
Нелепият опит за измъкване бе оборен от всички доказателства и сексуалният хищник получи поредната си присъда.