Шуменският хипермаркет „Едеа“ ще отвори съвсем скоро врати на мястото на бившия „Карфур“ в Мол Русе, научи „Утро“. Той ще бъде разположен на площ от над 5000 кв. метра и ще дава възможност на клиентите от града и региона бързо и лесно да открият всичко необходимо за домакинството - от хранителни продукти и напитки до домакинска техника и посуда. 
„Едеа“ ще бъде уникална по рода си комбинация от дизайн, продукти и услуги, събрани на едно място, за да създадат съвсем ново усещане за нашия потребител, обещават от дружеството. Много от иновациите за първи път ще бъдат приложени в страната, като очакването е те да преобърнат представите за пазаруване. За комфорта на посетителите ще се грижи персонал от 100 човека на различни нива в структурата на търговския обект.
„Едеа“ е новият бранд на компанията „ЕГЕ ГРУП“ ООД със седалище Шумен, доказано в бранша с коректността, професионализма и иновативността си на партньор и работодател. Компанията има богата история. Започва своето развитие още преди 25 години и днес успешно управлява повече от 10 свои обекта и фирмени офиси в София, Шумен, Разград и Хитрино. 
В дружеството работят хора с богат опит, висока мотивация и желание за развитие. Следващата крачка в израстването на фирмата е изграждането на един от най-иновативните и модерни магазини в страната в Mол Русе.