19-годишна шофьорка с русенска мазда се обърнала по таван и се унесла на десен завой, обърнала се по таван и се забила в земен скат. Момичето е откарано в Университетска болница Русе със сътресение на мозъка и е настанено под лекарско наблюдение в неврохирургия. Няма опасност за живота му.
Каскадата е станала във вторник около 3.30 часа призори. Р.Н. шофирала маздата с висока скорост по ул.“Димитър Басарбовски“, когато на десен завой изтървала волана, излязла извън платното, минала през храсти, обърнала се по таван и се блъснала в насипа. 
Още две катастрофи с пострадали са станали през четири часа във вторник. В 7.40 часа 29-годишен водач  натиснал педала на русенски ровър въпреки проливния дъжд, унесъл се в лявата лента и се блъснал в метален стълб в района на хижа „Приста“. Откаран е в болницата, където са открити само натъртвания по тялото му. В 11.30 часа 65-годишен шофьор на мицубиши предприел завиване към бившия ресторант „Люляците“ между селата Лом черковна и Копривец, но бил пометен от камион „Скания“. От удара в дясната страна возещата се 62-годишна жена е с три счупени рабра, а водачът е със счупен таз. Алкохолните проби на тримата шофьори са отрицателни.