Съпругът ми Георги ми се обади вчера преди обед и много развълнуван ми каза, че отиваме в Рим. В първия момент изобщо не успях да асимилирам, въпреки че онзи ден занесох в офиса на агенцията талоните от трите кръга на играта, разказа с усмивка Юлияна Хинова - половинката на Георги Хинов, който се оказа големият победител в играта на вестник „Утро“ и туроператовска агенция „MG Travel“. Той спечели незабравима тридневна ваканция в Рим, а името му беше изтеглено сред многобройните талони от служителката в агенцията Габриела Шопова. И въпреки че Юлияна прилежно от няколко седмици изрязва и реди цветните снимки на световни градове на прочути европейски реки, късметът кацна при съпруга й. 
Имах шест талона от всички кръгове, като половината бяха с моето име, а другите на съпруга ми. Бях го предупредила, че ако му се обадят, че печели уикенд на Островче, не е измама, сподели Юлияна и допълни, че за първи път участват в подобна игра. Тя работи във ВиК, а Георги е шофьор в севлиевска фирма. Именно поради служебни ангажименти той беше възпрепятстван да взема ваучера за почивка в Рим. Двамата не са били в Италия, а екскурзията във Вечния град ще реализират със самолет, което ще е допълнителна тръпка, тъй като досега не са летели. 
По играта на „Утро“ и „MG Travel“ пък ги запалва колежката на Юлияна - Виолета Илиева. Преди три години късметът се усмихна на дъщеря й и името й беше изтеглено във финалния кръг за почивка до гръцкия остров Лефкада. 
Още в началото Виолета ми пожела успех, а след като вчера чу новината, че сме големите победители в играта, се зарадва изключително много, сподели Юлияна. Тя и съпругът й Георги ще оставят за три дни двамата си сина Антонио и Валентин при бабите и дядовците и ще се отдадат на заслужена ваканция в Рим, за да разгледат едни от най-ярките символи на града.