Как да изберете подходящ ламиниран паркет за Вашият апартамент?

Критериите за успешен избор на ламиниран паркет включват: добро защитно покритие, нормална цена, подходящ цвят,  лесна поддръжка, атрактивен външен вид.

Как да изберете ламинат за Вашия апартамент в Русе?

  1. Купете го от голяма верига за строителни материали, там има разнообразие, добри цени и промоции. Това никак не е трудно.
  2. Изчислете и правилната квадратура като винаги се купува малко повече, ако се наложи да се подмени някоя част.
  3. Ламинираният паркет е една от най-популярните подови настилки днес.
  4. Някои от тях са от модерен екологичен материал, който много дълго време не разваля своето качество от влагата и пряката слънчева светлина, той лесно се монтира и не изисква специални грижи. Но е по-скъп от обикновения.

Ето и нашите съвети :

  1. Изберете ламиниран паркет за целия апартамент, но не смесвайте модели и текстура в различни нюанси. Това е доста сложно после за интериора на мебели.
  2. Грижата за него е много проста, той лесно се почиства - има специални препарати. Това е особено важно за семейства с малки деца и хора с домашни любимци - там се налага да се чисти по-често. Килимите лесно се цапат и трудно се поддържат.

За стаите се изисква ламинат с различни характеристики.

Не ползвайте ламинат от различни фирми, за един апартамент е по-добре да се купи от един източник - така със сигурност ще се избегнат неприятни изненади. Самият материал е с различна дебелина, а ако имате колебания се консултирайте със специалист.

И най-важното - как да се постави подовата настилка във Вашия апартамент?

Доверете се на специалистите в тази област, защото в противен случай подовото покритие ще хлътне, може да се размести и с времето просто да не е ефикасно за ползване. Не правете тази дейност сами с цел пестене на пари!