Старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов прие много тежко поражението от „Лудогорец“ с 0:5. Той разкри пред „Утро“, че намира този мач за повече от абсурден като развой на събитията. 
„На практика се бихме сами. Твърдя, че първите ни 25 минути бяха най-доброто, което показахме от началото на сезона. Тогава създадохме и голови положения. Една глупава грешка обърка всичко. Три от головете паднаха след наши грешки. Срещу отбор като „Лудогорец“ такива детински действия не се прощават“, каза Великов.
Старши треньорът отправи критика и към съдията Георги Димитров, който не показа задължителен червен картон на Вържджил Мисиджан.
„Какво като резултатът е 0:3. Гониш го от игра и толкова“, заяви Великов.  
Според него най-доброто в този момент е мачът да бъде забравен колкото се може по-бързо.  
„Има и такива двубои. Никак не е приятно да загубиш толкова тежко, при положение, че, пак казвам, не заслужавахме този резултат. Първата ни задача като щаб е да вдигнем футболистите за мача в петък срещу „Локомотив“ в Пловдив. Излизали сме и от други тежки ситуации. Надявам се да го направим и сега“, завърши Великов. 
Той не пожела да даде конкретен отговор дали клубното ръководство работи по привличането на полузащитник след продажбата на Самир Аясс и контузията на Красимир Станоев.
„Имаме нужда от такъв играч и ръководството го знае. Надявам се да намерим някакъв вариант за подсилване на халфовата линия“, каза Великов.