Работата по ремонтите на стадион „Дунав“ вървят с добри темпове, видя вчера „Утро“. Дренажът вече е налице, готова е и шахтата за резервоара по поливнаха система. Издигнати са и още стълбове за електрическото осветление. То няма да бъде в категорията „Суперлукс“, но ще позволи да се води подготовка в тъмната част на деня.
В пространството до залата пък се работи по другите малки терени. И понеже се работи на моменти по български, голяма част от работниците по основния терен отмаряха, седнали на раздумка на първия ред на трибуните. Лафчето им продължи поне половин час, след като репортерът на „Утро“ си тръгна. Дано да сме ги сварили в полагаемата им почивка.
Ако времето позволи, най-вероятно голямото игрище ще посрещне представителния отбор до края на септември. Бързото довършване на съоръжението е от жизнено значение за подготовката на първия тим, защото той тренира сега на Градския стадион. А както е известно, тревата там пък не е в цветущо състояние и трябва да бъде пазена за официалните мачове.