Депутатът Стефан Апостолов, който въпреки влизането си в парламента продължи кариерата си като рефер, ще ръководи мача между „Дунав“ и „Етър“ на 7 август в Русе /20.30 часа/. Синът на кмета на Симитли и бивш дългогодишен арбитър в професионалния футбол  Апостол Апостолов-Поли се прочу като най-младия рефер в елитната ни дивизия. Той беше само на 22 години, когато получи право да свири мачове при майсторите. Сега е на 29. Съвсем наскоро Апостолов-младши, стана и международен рефер. Той е под номер 6 в най-новата ранглиста на БФС. 
Съдията заслужи депутатското кресло благодарение на силен преференциален вот - името му фигурираше на 22-о място в листите на ГЕРБ, но за него гласуваха 6637 души.
Фамилия Апостолови явно си има късмет. През лятото на 2015 година сестрата на младия арбитър - Полина, свали джакпота от тотото и отведнъж се сдоби с колосалните 7 095 423 лева. 
Помощници на Малкия Поли по тъчовете ще бъдат Димо Вълчев и Велислав Миленков. С наряди за работа до вратите са Станислав Тодоров и Димитър Желязков.
За съдийски наблюдател пък е назначен бившият футболист на ЦСКА Светослав Петров, който като изпълнителен директор на „Добруджа“ преди две години доведе родния си клуб до кривата круша. Сега добруджанци играят в Трета лига.
Ето кои са другите мачове в 4-ия кръг: днес - „Славия“-“Берое“ и „Пирин“-“Черно море“, утре - „Верея“-“Левски“ /Сф/ и „Витоша“-“Лудогорец“, 6 август - ЦСКА-“Локомотив“ /Пловдив/, 12 август - „Ботев“ /Пловдив/-“Септември“.