Навремето дружинната или класната другарка пишеха характеристики на пионерчетата и комсомолците. Случваше се след края на всяка учебна година. В тях се описваше дали бъдещият комунист се справя надеждно като убеден последовател на социалистическите идеали. 
Вчера Владислав Вутов написа коментар в „Меридиан Мач“ по повод евентуалното ангажиране на Аврам Грант като старши треньор на „Левски“. Предлагаме ви част от тази публикация без никаква редакторска намеса. 
„Идването на Аврам Грант е поредната стъпка в тази насока /да се гради голям отбор/. Доколкото аз чувам, по тази сделка се е работило още преди мачовете с „Хайдук“. Просто на „Герена“ искат авторитетен специалист, голямо име, което да поведе „сините“ и да има дългосрочна визия за развитие както на първия тим, така и на школата. Имам възможността да познавам Аврам Грант и ще кажа, че той е безкрайно интелигентен човек. Това го отличава от повечето чужденци, идвали у нас. Безспорно по-подготвен и авторитетен чужденец не е идвал у нас и според мен може да помогне. Мога да кажа, че подхожда много отговорно към задачата си“.