Новият модел на „Син Карс“ - „Sin R1 550“,  участва в екслузивно рали в Германия. Суперколата и нейният създател Росен Даскалов се включиха в „The Ross Field Driving Experience 2017“ по специална покана на организаторите на събитието - Sportwagentour.de. По маршрута българската кола премери сили и качества с утвърдени спортни икони като „Ферари“, „Ламборджини“, „Макларън“, „Порше“, „Корвет“ и др. 
Темата на ралито бе световноизвестният филм „Карибски пирати“. Джак Спароу пристигна като истински пиратски капитан - в лодка на бреговете на красивото езеро Кимзее в Бавария. Той повери на всеки участник лична карта на съкровище. Това всъщност бе пътна карта, която позволи на участниците в ралито да се отправят на 250-километровото приключение в търсене на съкровищницата на Sportwagentour.de. Маршрутът обхващаше многобройни точки в едни от най-атрактивните места през Баварските планини, което накара „пиратите“ да се върнат назад през вековете, във времената на търсачите на съкровища, а после да финишират в 21-ви век в 5-звездния хотел „Кемпински“. 
Изключително сме благодарни, че български автомобил получи покана да участва в това престижно събитие. Надяваме се и за в бъдеще да сме част от подобни невероятни събития, заяви създателят на марката Росен Даскалов.