Още един симпатяга, порязал жестоко „Дунав“ през миналата година, ще свири мач на русенския отбор. Това е Ангел Ангелов, който изсвири дяволски срещата на 14 декември миналата година, когато „Дунав“ гостува на ЦСКА. 
При 0:0 Васко Шопов получи извеждащ пас и се озова сам срещу вратаря на „армейците“ Георги Китанов. Безпомощният Китанов хукна напред и преметна Шопов с прийом, известен в хокея като бодичек. Понеже вратарят бе последен в защитата, трябваше да получи моментално червен картон. Второто задължително решение бе дузпа.
Какво направи въпросният „ангел“? Смили се над Китанкака с жълт картон и с изчисления до милиметър изтегли нарушението точно на линията на наказателното поле!
След този порядък мачът завърши 3:0 за ЦСКА, а понеже специалистите казват, че такъв гаф влияе на развитието на мача, реферът бе пратен на кратка почивка. Но наистина кратка и скоро се върна в нарядите. 
Помощници на Ангелов днес по тъчовете ще са Иво Колев и Мартин Венев. Арбитри зад вратите ще са Станислав Тодоров и Петър Костадинов.