С ценни придобивки, които помагат на бебета и деца с увреждания да се чувстват по-комфортно, се сдоби обединението за детски услуги „Слънчо“, управлявано от сдружение „Еквилибриум“. В двата центъра вече разполагат със скъп терапевтичен стол, закупен благодарение на дарение от младо пловдивско семейство, събрало пари вместо цветя на сватбата си. Примерът им бе последван от сем.Стоицеви от Русе, а към тяхната сума се прибавиха и средства от дарители, пожелали анонимност. В резултат на това в трите центъра на „Слънчо“ вече работят с чисто новия терапевтичен стол „Зебра“ и с огромен цветен парашут, който служи за игра и за терапия.
Освен това в два от центровете вече има 3 бактерицидни лампи, които дезинфектират въздух, вода, повърхности и помещения и унищожават всякакви вируси и бактерии, което е изключително ценно за децата със слаб имунитет заради уврежданията и заболяванията. Към новите придобивки в „Слънчо“ се прибавят и пособия за деца аутисти и нови матраци в звено „Майка и бебе“. 
От „Еквилибриум“ и община Русе благодарят на Лиляна и Борис Йорданови, сем.Стоицеви и на благородните анонимни дарители.             У