Футболният мениджър Николай Жейнов разкри, че перлите в „синята“ селекция - Габриел Обертан, Жорди Гомес, Нелуц Рошу и Сержиу Буш, взети заедно, струват по-малко от вече пословичния с липсата на каквито и да е качества Франсис Нар. Така Жейнов се опита да жегне за пореден път бившия спортен директор на столичани Георги Иванов, с когото са в открит конфликт вече година и половина.
„Около 15-20 дни продължиха преговорите с Габриел Обертан. Такива футболисти не искат само отбори, в които да играят и да получават пари. Има много неща, които правят впечатление на играчи като Габриел - страната, проектът, отборът, президентът, феновете.... Имаше много въпроси, на които трябваше да отговорим, преди да се стигне до сделката“, каза Жейнов в предаването „Спорно за спорта“ по телевизия BiТ.
Ако е прав, че четиримата футболисти струват по-малко отколкото пълния провал Нар, то това не е никак добре за новите клиенти на „Георги Аспарухов“. 
Когато е на 18 години, Обертан преминава от „Бордо“ в „Манчестър Юнайтед“ за 3 милиона паунда. Сега е на 28 години, а идва в „Левски“ като свободен агент. 
Дали пък не е също толкова голям неудачник като Нар?
В същото време старши треньорът на „Левски“ Николай Митов каза в интервю за БТВ, че ако бъде оставен на работа, отборът ще изглежда скоро по друг начин. Но пък спекулациите, че ще бъде сменен, не спират. Някои медии вече тиражираха, че кандидати за неговия пост са сърбин и грък от Кипър.