Варненският съдия Драгомир Драганов ще ръководи мача на 24 юли между отборите на „Дунав“ и „Берое“ в Русе /20.30 часа/. Драганов бе реферът, който свири двубоя на русенския отбор на 9 април тази година срещу „Лудогорец“ в Разград. Тогава футболистите на старши треньора Васелин Великов победиха сензационно шампионите с 1:0 след гол на Самир Аясс в 45-а минута. Варненският арбитър пък се представи на ниво и изкара мача по европейски образец, без да фаворизира нито един от двата тима. 
Името на 35-годишния Драганов, който работи във във фирма за оптичен интернет в морската столица,  фигурира под номер 7 в най-новата ранглиста на БФС. Пред него са градирани само шестимата международни съдии - Никола Попов, Георги Кабаков, Ивайло Стоянов, Станислав Тодоров, Николай Йорданов и Стефан Апостолов. 
Помощници на варненеца по тъчовете ще са Деян Вълков и Александър Атанасов. Реферите зад вратите ще са Румен Христов и Никола Петров. Хонорара за съдийски наблюдател ще вземе силистренецът Георги Нарлев.    
„Който и да свири мача, трябва да играем така, че да победим“, каза пред „Утро“ вчера старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов. 
Той добави, че в отбора му няма контузени или болни футболисти.
Попитан дали се обмисля селекция в последния момент предвид факта, че трансферният прозорец ще затвори на 31 август, Великов отговори: „Отборът ни е комплектован. Не търсим нови хора“.