За първи път в България производителят на бои „Оргахим“ предлага на потребителите в магазинната мрежа възможност да „видят“ как биха изглеждали определени цветове и комбинациите между тях в три виртуални стаи, денем и нощем. Преди окончателно да се спре на цвят за тониране на боя, клиентът може да сложи очилата за виртуална реалност в някой от 11-те обекта на русенската компания в страната и да потъне в света на цветовете. В Русе тази услуга е достъпна във фирмения магазин на ул.“Борисова“.
Потребителите могат да избират между три помещения - всекидневна, спалня и офис, както и между дневен и нощем режим. 3D технологията дава възможност да се изпробват комбинации от над 1000 цвята. 
Нов прогнозен доклад на IDC сочи, че доставките на очила за VR (виртуална реалност) и AR (добавена реалност) в световен мащаб ще достигне почти 100 милиона бройки до 2021 година. За сравнение, през изминалата година са били доставени малко под 10 милиона такива устройства, което е увеличение от 10 пъти за по-малко от 5 години, съобщават от „Оргахим“. 
Русенската компания е един от най-големите производители на бои и лакове в Югоизточна Европа. В последните години тя увеличава продажбите на вътрешния пазар. За 2015 г „Оргахим“ реализира приходи от 56,7 млн. лева, 95,66% от които от продажбата на бои, лакове и покрития.