Тенисът е благороден спорт, а „Опел“ е марка с вековни добродетели и амбиции за бъдещето. Тази симбиоза ще бъде фон на представянето на три от най-важните модели на автомобилната марка в Русе - лимузината „Инсигния“ и компактния кросоувър „Мока“ и новия му братовчед „Кросланд“. В събота и неделя от 9 до 17 часа на кортовете до руското консулство ще се разиграе тенис турнир от веригата „Опел къп“ и успоредно с това ще бъдат показани трите автомобила. Но те няма да са само за гледане, а ще бъдат достъпни и за пробно шофиране.
Тестовете ще си струват, защото в Русе ще гастролират върховите версии на моделите. Открехваме завесата само пред „Инсигния“ - новото поколение на автомобила ще бъде оборудвано с 2,0i турбо двигател с  260 к.с., 4х4 задвижване и 8-степенна автоматична трансмисия.
Новата „Инсигния“ напълно защитава реномето си на флагман на „Опел“. Представеният през 2008 година модел е цялостно преработен и е пораснал както в буквалния, така и в преносния смисъл, за да може уверено да се конкурира с немалкото достойни противници в сегмента си и да не позволява на никого да се отнася към нея по друг начин освен с респект.
„Мока“ няма нужда от представяне. Малкият SUV бе големият коз на хората от Рюсерсхайм в борбата им за обръщане на негативната тенденция и изведе компанията отново на пътя на успеха. Свежата „Мока“ стана любимка на цяла Европа и фенклубът й продължава да се увеличава.
„Кросланд“ е нов член на семейството, но няма намерение да се държи като доведено дете. Напротив, компактният кросоувър идва със самочувствието, че е събрал най-доброто от „Опел“ и от натрупаните знания и иновации от компанията. Затова тестовете ще бъдат повече от интересни.