Забравени върху постерминал на каса на магазин „Кауфланд“ 10 лева се върнаха при собственика си, а проявата на съпричастност от страна на отговорничката на касиерките в магазина истински трогна 73-годишният Цанко Дяков. 
В неделя около 17 часа отидох на покупки в „Кауфланд“ в „Дружба“ 1. Взех някои дребни неща, а на касата дадох последните си 10 лева преди да взема пенсия, като ги поставих върху постерминала. Сумата ми беше около 2 лева и стотинки, като касиерката ме попита за по-дребни пари и аз разрових и намерих. Тръгнах си, а малко по-късно посетих и друг квартален магазин, разказа в редакцията на „Утро“ Цанко. 
Там обаче установява, че последните му пари всъщност ги няма и връща лентата назад. Мъжът отново отива в „Кауфланд“, където касиерката му казва, че парите ги няма. Тогава 73-годишният пенсионер решава да се обърне към отговорничката на касиерките Росица. 
Тя веднага зададе на оператора на камерите да проследи и след 15 минути ми върнаха парите. Така си върнах и доверието към магазина, казва Цанко. 
Той е изключително благодарен за човечността и върнатата вяра в добрината на хората, и по-специално на отговорничката на касиерите в търговската верига Росица.