- Разкажи ми за последната си песен, където се представи в много атрактивна, дива и различна сфера.
- Това са трите фактора, към които се стремя. Настоявам всеки път да правя различни проекти и да излизам от рамките на общоприетото. Според мен трябва да си колкото се може по-атрактивен. Ние правим сингли, не албуми. За албум е нужно да си еднакъв, но за сингли трябва да си различен.
- Какво ти предстои да представиш на феновете?
- Снимаме общо видео с Павел, Венци, Пламен и Иво, а аз подготвям самостоятелна песен, която трябва да излезе август месец. Надявам се колкото се може по-бързо да довърша проектите си, за да влязат в лятната музикална вълна. 
- Ще продължат ли проектите ти да са денс, или обмисляш да направиш балада?
- Не мисля да работя върху скучни парчета, напротив - искам да са по-атрактивни. Въпреки това обмислям да направя балада, но засега е само идея. Аз харесвам по-бързите песни. 
- След XFactor си един от изпълнителите, които успяха. Какво запази у себе си?
- Детското. Дори не се опитвам да го убивам, импулса също. Това, което ме прави различна, е, че не съм се променила. Пораснах. Все едно си затворих очите и стигнах дотук. Ако се върна назад, не бих променила нищо.
- Какво те прави „дива и щастлива“?
- Дива ме прави музиката, танца, може би цялата ми енергия е такава. Вече съм малко по-обрана. Щастлива съм, че виждам слънцето.