- Разкажи ми за „Бойкот“, съвместната ви песен с Михаела Филева.
- Аз се включих в песента, когато беше почти готова. Текстът, музиката и аранжиментът са на Графа и когато са записвали вокалите на Мишето, са решили песента да се превърне в дует. И понеже с нея не сме работили върху общо парче скоро, стигнали до решението да съм аз. 
- Често работиш върху дуетни парчета. Очаква ли се да направиш нещо самостоятелно?
- Смятам, че колаборациите са нещо много хубаво, защото са обмяна на опит, фенбаза и вдъхновение между колеги. Със сигурност няма да ги спра, но като теглих черта, осъзнах, че имам малко самостоятелни парчета. Обмислям да работя върху това. Така че очаквайте от мен много нови неща. 
- А можем ли да си говорим за албум?
- Спрях да говоря, защото от 3 години говоря за албум. Много е трудно да издадеш албум, има много препятствия. Трябва да имаш достатъчно парчета, от които да избереш какво да включиш, трябват обложки и т.н. Дълъг е процесът, така че когато стане, стане. 
- За какво мечтаеш?
- Не спирам да мечтая, мечтая за безумно много неща. Истината е, че когато мечтаеш за нещо и то се сбъдне, както при мен да пея и това да ми е работата, е страхотно. Понякога, когато си стоя вкъщи, ми идва наум мисълта „Аз успях“. И после си казвам „Стига, бий си два шамара. Минали са 4 години, не си толкова успял“.  Една от най-големите ми мечти, освен да стана певец, е да стана откривател на таланти. Много искам да си отворя моя компания, в която да откривам таланти, както прави Графа. Искам да помагам на тези хора, защото има много талантливи деца в България. Може би не искам да е само с пеене, има танцьори, художници, скулптори, просто искам да покажа на България тези таланти.