- Как се роди идеята за „Мафия“?
- Тото: „Мафия“ е написана за жени, които имат един период, в който не знаят къде отиват, но искат да стигнат там. За тези жени, които не са стигнали там, където трябва да бъдат, но ще бъдат един ден. Става въпрос за момичетата, които извървяват тежкия път към успеха. 
 - Кое ви промени в музикалната индустрия и на кое устояхте?
Тото: Промениха ни неуспехите, защото имаме много. Ние се занимаваме с тази работа от 10 години. Ако приемем това за успех, то имаме 9 години неуспех, именно това ни запази толкова добри приятели. Това ни кара да се забавляваме. В началото започнахме да пеем за забавление, после си повярвахме, че можем да бъдем толкова известни, колкото големите имена в България днес. Но ние сме все още момчетата, които се забавляват и с тази цел успяхме. Въпреки системата и въпреки спънките ние продължаваме да работим върху това, което ни прави щастливи и това ни носи успеха. 
- Как ще коментираш нападките на медиите или СЕМ относно текстовете ви?
Тото: Разликата между нецензурното за хората и за ефира е огромна. За едни „наркотици“ не е нецензурна дума, но за ефира е. Едва ли ще изпеем нещо, което никой от слушателите ни не знае. Ние няма да обясняваме как се прави секс на публични места, ние казваме, че тя е наркотик, и не мислим, че това е нецензурно. Това не са неща, които не се знаят, а ние не сме възпитателен орган за някого, който не знае как да си възпита детето.