- Какво те мотивира да направиш толкова провокативна песен като „Късай“?
- Всъщност „Късай“ се роди от промените в живота ми, които бяха доста драстични. Аз съм от Силистра, малък и спокоен град, и когато дойдох в София, ми се случиха много бързо някои неща и затова в песента се пее „Няма и следа от наивното момиче“. Наистина, когато дойдох в София, бях малко наивна, вярвах на всички, но благодарение на Криско, компанията му „АДАМАН“, на майка ми и баща ми успях да преодолея това нещо и да стана по-силна. 
- Като каза, че си от Силистра, ми напомни за героинята ти от сериала, в който участваш - Бела. Разкажи ми повече за „Следвай ме“ и как започна актьорската ти кариера?
- Всъщност аз отидох на кастинг като всички останали участници в сериала. Разгледах другите роли, но най-силно до себе си усетих Бела. Когато разбраха, че съм от Силистра, решиха и героинята ми да е оттам. Играя Бела, защото се доближавам много до нейната същност. Аз съм по-скромна и свита и смятам, че така трябва да бъде. Така моята мечта се сбъдна. Когато бях малка, мечтаех да участвам в сериал или филм и играех пред огледалото. Винаги ми е доставяло голямо удоволствие и смятам, че това е голям шанс да се развивам и да се доказвам като актриса.
- Получи много нападки за текста и за визията си в „Късай“. Как реагираш на това?
- Не чета коментари. Не съм гледала какво са писали за видеото в Youtube. Нямам идея защо ме нападат. Може би е заради провокативния клип. Във „Вудо кукла“ се разказва една история и нямаше толкова имиджови кадри, а в „Късай“ искаха да ме покажат повече като личност. Не ме интересува какво пишат за мен и какво говорят. За мен е важно аз как се чувствам и музиката ми да ме прави щастлива.