74-годишната Анка Кокаланова се оказа късметлийката, която спечели първия безплатен уикенд за двама в зеления оазис „Островче“ край Разград от новата игра на „Утро“ и туроператорската агенция „MG Travel“. Безпогрешно сглобеният пъзел с изглед от Лондон и зебележителностите в известния европейски мегаполис около река Темза, придружен от правилни отговори на зададените въпроси, беше изтеглен вчера в офиса на агенцията от служителката Лилия Манолова. 
Отначало, когато ми се обадихте, не повярвах. Дори още не съм казала на близките си, докато не се уверя, че всичко е сигурно. Сега обаче вече ще мога да се обадя на съпруга ми Симеон, за да му споделя, че печелим уикенд. Именно той е човекът, който ме амбицира да участвам в играта, като ми купуваше редовно вестник „Утро“ и сега заедно ще се радваме. Това сподели 74-годишната пенсионерка Анка малко след като разбра, че е късметлийката в първия кръг на играта. 
За подреждането на пъзела казва, че изобщо не се е затруднила, тъй като има опит с 12-годишната си внучка София в реденето на пъзели. Дамата, която 27 години е работила като учителка в Гимназията по облекло, редовно чете вестник „Утро“, за да се информира за случващото се в региона и по-специално за културните събития, които предстоят. 
Анка обаче играе много рядко в игри, като дори споделя, че никога не е пускала тото. 
Парите са мои, когато съм ги изкарала с ръцете и главата си, категорична е бившата преподавателка. 
В свободното си време тя обича да чете книги и да посещава културни мероприятия, като споделя, че пътува рядко. Сега обаче й предстои вълшебен уикенд в СПА комплекс „Островче“.