В „Спортни имоти“ могат да си отдъхнат дълбоко, че „Дунав“ няма да игре с „Цървена звезда“. В противен случай щяхме да берем голям срам заради новата кабина за медиите на Градския стадион. 
Конструкторът и изпълнителите на „бараката“, която играе ролята на пресцентър, са безспорни гении. С кого и как са се консултирали, не е ясно, но се вижда, че в сегашното си състояние кабината не става за работа на журналистите.
Първо, плотът /маса/ е толкова изтеглен напред, че когато човек седне на стола си, няма никаква видимост през прозореца пред себе си. Единственото спасение за репортера е да стои прав и да се сгъне напред под прав ъгъл, та така поне да пробва да отправи взор към целия периметър. Във всеки друг случай ще вижда само централната част на терена и малко от двете му половини. 
За тежест или пък кой знае защо отделните банки на журналистите са отрязани с две прегради вляво и вдясно. Едничкото смислено обяснение е, че замисълът може би е репортерът Х да хвърля очи върху записките на колегата Y. Аман от преписвачи, всеки да се оправя!
Попитахме служител на „Спортни имоти“ кой направи тази кабина, която може би би разсмяла, но по-вероятно би разгневила журналистите, които евентуално биха отразявали мача на „Цървена звезда“ в Русе, ако отборът се беше класирал напред в Лига Европа. Човекът отговори, че общинската фирма няма пръст. Е, значи друга фирма се е постарала да сътвори недоделката, която въобще не приляга за мачове, в които отбор като „Дунав“ дели мегдан с други тимове в Първа лига. 
На този фон въпросът срещу какви пари въпросната фирма е отбила номера като грижа за медиите дори изглежда несъществен.