Трима автори показват различни аспекти на художественото творчество в поредната изложба в залата на „Борисова“ 6. И тримата са добавили по един псевдоним към имената си на афиша - и така добавят енигматичен нюанс към поканата към русенци да разгледат експозицията. 
Дизайнерката на бижута Тереза Маджарова-DDLeluxsus, показва свои накити, изработени от различни материали - кожа, полимерна глина, пера. Фотографът Вeсел Веселинов, известен в арт средите като Жълтия - Yellowman, се представя с фотоимпресии по темата „Голо тяло“. Живописецът Цветан Симеонов-Dartanian, поставя няколко доминанти с пейзажи и композиции с препратки към загадки и мистерии, сродни на необятната числова редица на италианския математик Леонардо Фибоначи. В изложбата са показани и графики на Цветан Симеонов - те са илюстрации към книгата на Тереза „В очакване на геена“, която предстои скоро да излезе от печат. 
Тримата сме различни, но между нас има неща, които ни свързват, надявам се публиката да открие тези свързващи нишки, ако посети изложбата ни до 14 юли, каза вчера Весел Веселинов.