- Как се роди идеята за новата песен „Бойкот“ и защо избра Вензи за дуетна половинка?
- Ние работихме върху няколко дема заедно с Графа и хората от студиото на Монте. Харесах едно демо, което имаше повече реге и дъп звучене и което е дело на Графа. Това е малко по-иновативно и различно звучене за България, но пък супер много го усетих. Започнахме да мислим върху текста, имаше идея за малко по-социална тематика. Не бях сигурна дали ще се приеме за лятно парче, има малко по-мъжко звучене, но се влюбих в текста още от първото четене. Не бях сигурна, дали хората знаят думата „парвеню“, но си казах, че ако не я знаят, сега е моментът да я научат. Заради това реге-дъп звучене решихме да поканим Вензи, защото той доста се увлича по този стил музика. Решихме, че той ще допринесе доста за доброто звучене на песента. 
- Кои са търсачите на лайкове?
- Всички сме търсачи на лайкове. Истината е, че живеем в много шантаво и странно време, когато някак си самочувствието ни се измерва с това колко лайка ще съберем във Фейсбук. А това е много нередно и ние се опитваме да направим едно намигане по забавен начин. Аз също се усещам как прекарвам адски много време в социалните мрежи, което е губене на комуникация. Когато си пишем, не е същият обмен на енергия. Така се опитваме да припомним на хората, че колкото и да ни е приятно да правим такива неща, губим комуникацията си с другите. 
- Песента „Фантазия“ излъчваше повече джаз и соул звучене, което е нестандартно за твоята музика досега. Ще продължаваш ли да работиш върху различното звучене?
- Мисля, че музиката, когато я продаваш, е най-добре да я правиш така, както я усещаш в даден момент. „Фантазия“ е едно от парчетата, част от първия албум. Има един лек джаз привкус, аз имам слабост към джаз музиката, защото съм завършила поп и джаз пеене в Музикалната академия. Нямах подобно парче в албума си. Много се радвам, че успяхме да го реализираме по някакъв много специален начин. Всяка една рисунка е рисувана на ръка, а след това анимирана за клипа, за което съм адски благодарна. Просто е хубаво един изпълнител да има подобна музика в своето творчество. 
- Какъв ще е следващият проект?
- Планираме нещо за есента. Все още работя по няколко дема. Един от проектите чака своя ред отдавна и не е по-малко интересен. Започнах работа по втория си албум и се надявам тази година той да бъде факт, но не мога да дам срокове, защото понякога не всичко е готово в срок. 
- Кое е нещото, което си запазила у себе си от периода, в който се яви в XFactor?
- Не мисля, че съм се променила много, честно казано. По ми е лесно да кажа какво съм променила, отколкото какво не съм. Разбира се, станах малко по-отговорна и може би по-затворена, пораснах, станах по-уверена и започнах малко повече да си вярвам, което също е добре. При мен медийният образ и аз като личност не сме различни и това мисля, че е много добре. 
- На какво се усмихваш?
- На всичко се усмихвам. Най-вече се усмихвам на хора, които ми се усмихват. Това с усмивките е вид енергия, обмен. Ей така примерно, когато видя някой човек, който ми се усмихва, автоматично усмивката ми изгрява на лицето и така я предавам на следващия човек. Така следваме принципа предай нататък на позитивните неща, а на негативните правим бойкот.