- Какво е чувството да си втори на Евровизия?
- Аз не се чувствам специално. Единственото специално, което усетих, е, че държавата ме подкрепи на Евровизия, че българите ме подкрепиха и продължават да ме подкрепят. Това не е само моя победа в никакъв случай. 
- Какво да очакваме от теб за вбъдеще?
- Записал съм до момента 4 проекта и подготвям албум, който се надявам да излезе през октомври. Това е първият ми албум, душата ми, сърцето ми. Надявам се да ви хареса. Нямам търпение да го споделя с вас.
- Какво запази в себе си, преди да станеш успешен и какво изгуби, след това?
- Загубих може би вярата, защото понякога имам чувството, че хората, с които се запознавам, искат да използват нещо от мен. Семейството ми обяснява, че не може всичко да е лъжа. Има много хора, които ме предадоха, но благодаря на феновете си и приятелите ми, които останаха до мен и не ме предадоха. Благодарен съм на майка ми и семейството ми, защото са винаги с мен и се справям с всичко благодарение на тях. Искам да пожелая на всички ваши читатели да вярват и да мечтаят, защото понякога мечтите се сбъдват.
- Какво те кара да се усмихваш?
- Преди една-две седмици имах проблем с настроението, може би заради възрастта си. Но само след като видях #Тим Крис, което е хаштагът ни, всичко мина. Много съм им благодарен, защото тяхната подкрепа е най-важното нещо за мен. Много ви обичам.